Fotograf profesionist Belgia - Fotograf evenimente Belgia - Servicii foto - Servicii print

*Toti clientii cu care am mai colaborat vor primi automat o reducere in procente in functie de numarul de colabolari.
Salut,
Numele meu este Marian Baciu, fotograf profesionist in Belgia, cu experienta de 8 ani in domeniul fotografiei de eveniment si mai jos va prezint oferta mea pentru servicii foto de botez. 
 Am ales optiune de calculator online, prin a bifa sau debifa casutele cu servicii oferite cat si prin optiunea de a va alege orele pentru care se vor presta serviciile foto, in felul acesta va puteti face pretul in functie de buget.
 Desigur ca serviciile sunt flexibile, de exemplu serviciile unde tariful este la ora pot fi aproximative si pot varia plus sau minus numarul de ore.
 De asemenea puteti adauga servicii suplimentare si dupa ce ati facut rezervarea si pretul poate fi ajustat, atata timp cat serviciul de baza ramane.
 Cel mai important, in cazul unei colaborari, dupa ce ati facut alegerea veti primi o confirmare pe email cu serviciile pentru care ati optat si pretul final, eliminand orice posibilitate de "preturi ascunse" sau discutii intre parti, de genul "eu am crezut ca..."  sau  "nu am stiut ca...",  plus ca daca intre timpul dintre rezervare si eveniment, preturile vor suferi modificari in sensul ca vor creste din cauza inflatiei, pretul final va ramane cel primit pe email la data rezervarii, deci nu va avea de suferit.