Fotograf profesionist Belgia

*Toti clientii cu care am mai colaborat vor primi automat o reducere in procente in functie de numarul de colabolari. 
In cazul in care nu am mai colaborat pana acum, acesta poate fi un inceput pentru a beneficia de reduceri la urmatoarele colaborari, indiferent ca va fi o sedinta foto in studio, o sedinta foto la exterior, un eveniment, sau un alt posibil viitor botez. 

Salut,
Numele meu este Marian Baciu, fotograf profesionist in Belgia, cu experienta de 8 ani in domeniul fotografiei de eveniment si mai jos va prezint oferta mea pentru servicii foto de botez. 
  Deoarece fiecare fotograf are propriile optiuni/oferte si 80% dintre clienti dupa ce citesc pretul nu mai citesc ce se ofera in pret, am ales sa prezint mai intai ce ofer, apoi daca sunteti de acord bifati casuta cum ca ati citit si preturile vor fi afisate.
 Am ales optiune de calculator online, prin a bifa sau debifa casutele cu servicii oferite cat si prin optiunea de a va alege orele pentru care se vor presta serviciile foto, 
in felul acesta va puteti face pretul in functie de buget.
 Desigur ca serviciile sunt flexibile, de exemplu serviciile unde tariful este la ora pot fi aproximative si pot varia plus sau minus numarul de ore.
 De asemenea puteti adauga servicii suplimentare sau puteti renunta la un anumit serviciu suplimentar si dupa ce ati facut rezervarea si pretul poate fi ajustat, atata timp cat serviciul de baza ramane.
 Cel mai important, in cazul unei colaborari, dupa ce ati facut alegerea veti primi o confirmare pe email cu serviciile pentru care ati optat si pretul final, eliminand orice posibilitate de 
"preturi ascunse" sau discutii intre parti, de genul "eu am crezut ca..."    sau  "nu am stiut ca...",  plus ca daca intre timpul dintre rezervare si eveniment, preturile vor suferi modificari in sensul ca vor creste, pretul final va ramane cel primit pe email la data rezervarii, deci nu va avea de suferit.
- Fotografiile sunt editate pentru corectie de lumina, culoare si umbre la nivelul celor din portofoliu si se predau intr-un interval de aproximativ 20 de zile lucratoare. Numarul fotografiilor -  +/- 50 fotografii/ora, in functie de nr de persoane si atmosfera.
- Fotografiile se predau intr-o galerie online, in format Jpeg la o rezolutie de print (3800px pe latura lunga).
- Nu se predau fotografii needitate sau in alt format decat Jpeg.

- Contra cost se pot preda pe stick usb personalizat cu nume si cutiuta pentru stick din imitatie de piele ecologica, personalizata cu foto.

- Pentru albume, se pot realiza contra cost, pot fi cu coperti vinyl, piele, acril... cu hartie mata, luciasa, luster, fine art... iar pretul difera de la model la model intre 180E - 350E (in cazul in care colaboram va pot arata model, in ziua evenimentului, pot fi vazute la adresa studioului.) sau pot fi vazute cu un click aici.
- Exceptand cazul in care fotografiile se predau online, toate materialele se pot ridica de la adresa studioului sau pot fi expediate prin curier contra cost (10E).
- Toate rezervarile se fac cu un avans de 100E pentru care se elibereaza factura fiscala. Diferenta se achita la sfarsitul evenimentului.
- In momentul platii avansului, comanda devine ferma si fotograful se obliga sa rezerve ziua si ora comunicata si nu va mai face alte rezervari care sa interfereze cu ziua sau ora evenimentului. DIN ACEST MOTIV AVANSUL ESTE NERAMBURSABIL.
- In cazul in care din varii motive, beneficiarul isi schimba data/ora evenimentului, prestatorul este indreptatit sa nu onoreze comanda daca la data respectiva are un alt contract sau daca din motive personale nu poate onora comanda. 
- Toate preturile sunt valide pe o distanta de 50 km de la adresa studioului (implicit Brussels).
- Pentru distante mai mari de 50 de km se va lua in calcul deplasarea - 75 centi/km de la adresa studioului. 
- Pentru sume mai mari de 500E pe teritoriul Belgiei, nu se percepe taxa de deplasare.

-Prestatorul se obligă să ofere următoarele servicii:

-fotografierea evenimentului pe toata perioada mentionata, depasirea acestei presupunand costuri suplimentare.
-sa livreze materialele in timpul mentionat si sa pastreze copii de siguranta pe o durata de minim 3 luni, considerand ca in 3 luni clientul are timp suficient sa isi faca propriile copii de siguranta.
-Editarea fotografiilor se va face pentru a obține calitatea maximă. Se vor preda fotografiile editate din punct de vedere al luminozității, contrastului, balans de culoare, claritate, toate aceste editari se vor face în stilul specific al fotografului, pe un monitor dedicat si calibrat, de aceea vizionarea fotografiilor pe monitor care nu este dedicat special fotografiei, pe telefon sau tableta, poate avea mici diferente de culoare, lumina, contrast pentru ca acestea nu redau culorile reale.
-Aprobările necesare pentru fotografierea în locațiile stabilite, cât și acordul tuturor persoanelor care vor apărea în imagini vor fi obținute de beneficiar.
-Prestatorul nu poate fi raspunzator de situatiile in care anumite persoane sau obiecte prezente la eveniment nu apar in fotografiile realizate. In situatia in care Beneficiarul doreste sa se asigure ca respectivele persoane sau obiecte vor fi fotografiate, beneficiarul este rugat sa solicite prestatorului direct fotografierea lor.
-Forța majoră convenită ca fiind acel eveniment absolut imprevizibil şi de neînlăturat (razboi, cutremur, inundatii, revolte, incendii, deces în familie la rudele de gradul I, condiții de vreme extremă, legi sau restricții guvernamentale) care împiedică partea sau părţile să-şi îndeplinească obligaţiile asumate exonerează de răspundere partea pe care o invocă.
In acest caz, de exemplu, avansul se poate rambursa.


Pentru a afisa preturile si pentru o posibila colaborare va trebui sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus.